• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
    Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
    Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

Hallo installateur! Waarom nog werken met 2e hands onderdelen als er een uitstekend alternatief is?

29 april 2021

Prutser

Maar helaas gaat die branderautomaat (of een ander tweedehands onderdeel) maar al te vaak binnen een jaar kapot. Tot zover de tevreden klant. Die is al lang vergeten dat u hem snel en voor een zacht prijsje heeft geholpen. In plaats daarvan wordt u weggezet als ondeskundig, want u moet binnen een jaar al weer voor hetzelfde euvel komen. En de klant moet bovendien 2 maal voor hetzelfde probleem betalen.

Alternatief

Om deze situatie te ondervangen kunt u heel goed met gereviseerde cv-ketel onderdelen werken. Deze hebben tegenwoordig, mits bij een professionele partij gekocht, de kwaliteit van nieuw. U krijgt vaak meer garantie dan op nieuwe onderdelen en de prijs? Die is heel vriendelijk.

Zoals gezegd is het wel belangrijk om de onderdelen bij een vakhandel te kopen en niet bij Teun de Beun, die achter in de schuur het stof van een ventilator blaast en er heel misschien nog een nieuwe lager in prutst. Koopt u daar, dan krijgt u wat u verdient: rommel!

Imago

Het probleem is dat deze amateurs jarenlang het imago van revisie onderdelen hebben verziekt. Sinds een jaar of 10 zijn er echter een paar revisiebedrijven in Nederland die hebben ingezien dat revisie een volwassen vak is. Zij kunnen inmiddels tot op het toegepaste componentniveau vertellen waar die component vandaan komt en wie het in een bepaald onderdeel heeft gemonteerd. De kwaliteit is dusdanig dat Remeha daar zelfs haar Renewed-programma voor de Tzerra heeft ondergebracht.  

En nu?

Uiteraard is het aan u als installateur om te bepalen wat u doet. Tweedehandse, gereviseerde of uitsluitend nieuwe onderdelen toepassen. Ik kan u alleen maar meegeven dat er een uitstekend alternatief is voor zowel tweedehandse als nieuwe cv-ketel onderdelen. Kijkt u eens rustig op onze webshop en zie welke cv-ketel onderdelen we bij HR Premium Parts aanbieden, hoe ze worden geleverd, wat onze prijzen zijn, welke garantie u krijgt en wat onze bedrijfsfilosofie is. Ik hoop dat dat u over de streep trekt om eens een gereviseerd onderdeel te proberen. Daarna zien we u vanzelf en vanzelfsprekend graag terug als klant!