• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
    Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
    Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

Al ruim 75 jaar worden in het Gelderse Lichtenvoorde hoogwaardige verwarmingstoestellen gemaakt. Gedegen vakmanschap en Achterhoekse nuchterheid staan hierbij centraal en als Achterhoeker vind ik dit als eigenaar van HR Premium Parts natuurlijk ook heel belangrijk.

Sinds 1997 zijn er al meer dan 1.000.000 CV-ketels vanuit Lichtenvoorde ons land en Europa in gegaan. Inmiddels is Atag onderdeel van de Ariston Group een wereldwijd actieve groep op het gebied van verwarming en warm water bereiding. Atag is daarmee een zusterbedrijf van de in Nederland bekende merken Brink en Wolf.

Bij HR Premium Parts vind je een mooi assortiment aan service onderdelen van actuele ketels als de Atag A-serie, de Atag E-serie en de Atag Q-serie. Maar natuurlijk hebben we ook service onderdelen van de wat oudere types als de Atag Perfect, de Atag Enigma en Blauwe Engel.

Voor de grote ketels (Atag XL70, Atag XL105 en Atag XL140) kun je bij ons terecht om de ventilator te laten reviseren.

Van vrijwel alle genoemde ketels hebben we gereviseerde stuurautomaten en ventilatoren op voorraad of kunnen die reviseren. Al deze revisie onderdelen worden met maar liefst 5 jaar garantie geleverd.