• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
    Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
    Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

Optimaliseer uw Brink Luchtverwarming, Brink WTW en Brink Ventilatie systeem met revisie onderdelen

Ben jij of je klant eigenaar van een Brink luchtverwarming, Brink WTW (Warmteterugwinning) of Brink ventilatiesysteem dat niet meer goed werkt? Dan ben je bij HR Premium Parts aan het juiste adres. Brink systemen bieden je standaard een hoog comfort en een goede binnenluchtkwaliteit, maar daarvoor moet het systeem wel in topconditie zijn. Daarom bieden wij hoogwaardige revisieonderdelen voor uw Brink systemen. Dit betreft vooral regelingen, printplaten en ventilatoren. Deze zijn technisch gelijkwaardig of beter dan het fabrieksonderdeel, vandaar de 5 jaar garantie. Bovendien is revisie milieuvriendelijker en ook nog eens kostenbesparend ten opzichte van het fabrieksonderdeel.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Voor nog meer onderdelen ga naar: service onderdelen.

Waarom revisie van onderdelen boven vervanging door nieuwe onderdelen?

Verkrijgbaarheid

In de afgelopen jaren werd duidelijk dat de leveringszekerheid van vervangingsonderdelen steeds vaker onder druk komt te staan door covid of oorlog. Gebruikte onderdelen reviseren bracht voor heel veel installateurs en hun klanten de oplossing waardoor verwarmings- en ventilatiesystemen konden blijven draaien. In deze gevallen kon HR Premium Parts blijven leveren waar de fabrikant dat niet kon. Daarmee bleven de installateurs tevreden, omdat zij hun klanten konden helpen. De consument had een goed werkend systeem en de fabrikant behoudt een klant, omdat onderdelen toch geleverd kunnen worden.

Brink levert nog reserve onderdelen tot 15 jaar nadat het laatste systeem is verkocht. Vaak gaan deze Brink verwarmings- en ventilatiesystemen echter langer mee dan de genoemde 15 jaar.

Raakt een onderdeel na die periode defect? Dan hebben wij een voorraad reserve onderdelen die vaak via de reguliere groothandel niet meer verkrijgbaar zijn. Met deze voorraad “new old stock” worden elke week weer Brink luchtverwarmers en Brink WTW systemen van voortijdig afdanken gered.

Duurzaamheid

In een wereld die steeds meer gefocust is op duurzaamheid en milieubewustzijn, is revisie van onderdelen de slimme keuze. Door gebruikte onderdelen te reviseren, voorkomen we onnodige verspilling en belasten we het milieu veel minder. De materiaal- en CO2 footprint van een gereviseerd onderdeel ten opzichte van een nieuw onderdeel scheelt meestal zo’n 95%. Door de aanschaf van een gereviseerd Brink onderdeel bij HR Premium Parts werkt u zelf concreet mee aan een meer duurzame toekomst.

Kostenbesparing

Vervangingsonderdelen kunnen vaak duur zijn. Brink verwarmings- en ventilatiesystemen staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur, maar na verloop van tijd zullen sommige componenten toch slijten. In plaats van het hele systeem te vervangen, kunt u (veel) geld besparen door specifieke onderdelen, zoals printplaten of ventilatoren te laten reviseren. Dit zorgt ervoor dat uw Brink systeem langdurig goed blijft werken tegen een prettige prijs.

Behoud van kwaliteit

Brink systemen staan synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij HR Premium Parts begrijpen we dat u deze kwaliteit wilt behouden. Onze gereviseerde onderdelen worden gereviseerd volgens vaste processen en met hoogwaardige componenten, zodat uw Brink systeem zijn topprestaties behoudt. Een groot deel van deze processen zijn namens Techniek Nederland gecertificeerd door TüV.

Wat houdt revisie van Brink printplaten en ventilatoren eigenlijk in?

Brink printplaten

Revisie wil zeggen dat allereerst de defecte componenten vervangen zijn. Daarnaast zijn kwetsbare en slijtagegevoelige componenten preventief vervangen. Na de revisie is de printplaat uitgebreid getest op een voor deze print speciaal ontwikkelde testomgeving.

Brink ventilatoren

Revisie wil zeggen dat allereerst de defecte componenten vervangen zijn. Daarnaast zijn kwetsbare en slijtagegevoelige componenten preventief vervangen. Het gaat hierbij zowel om componenten zoals de lagers en trillingsdempers, maar bijvoorbeeld ook verschillende componenten op de printplaat van de ventilator. Wij besteden ook aandacht aan het uiterlijk van de ventilator.

In sommige gevallen is het alleen maar nodig de ventilator goed (ultrasoon) schoon te maken, maar in extremere gevallen wordt de behuizing gestraald en voorzien van een nieuwe coating. Na de revisie is de ventilator uitgebreid getest (toeren, stabiliteit en digitaal).

Het resultaat is een printplaat of ventilator die minimaal dezelfde kwaliteit heeft als een nieuw fabrieksproduct. Daarom geven wij ook 5 jaar productgarantie!

Waarom Kiezen voor HR Premium Parts?

Bij HR Premium Parts streven we naar klanttevredenheid en service van topkwaliteit. Hier is waarom u voor ons zou moeten kiezen:

  • Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste revisieonderdelen voor uw Brink systeem te selecteren.
  • Milieuvriendelijk: Wij geloven in duurzaamheid en verminderde afvalproductie. Onze gereviseerde onderdelen dragen in hoge mate bij aan een groenere toekomst.
  • Kwaliteit: Het revisie proces is gecertificeerd en we gebruiken hoogwaardige materialen om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Daarom krijgt u ook 5 jaar garantie op onze revisie onderdelen.
  • Betaalbaarheid: Bespaar geld door te kiezen voor revisie in plaats van volledige vervanging van onderdelen.

Neem Contact op met HR Premium Parts

Kies voor de slimme en duurzame keuze door uw Brink luchtverwarming, Brink WTW en Brink ventilatie te optimaliseren met revisieonderdelen van HR Premium Parts. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw systemen in topconditie te houden!

HR Premium Parts - Uw Partner in Brink Revisieonderdelen.