• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
    Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
    Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

Nefit uit Deventer is een van de toonaangevende cv-ketel merken in Nederland. Nefit werd in 1948 opgericht met Marshall hulp. Nefit was in 1980 het eerste bedrijf dat een Hoog Rendement (HR) cv-ketel op de markt bracht; de Nefit Turbo. In 1992 ging Nefit samen met Fasto, bekend van de Fasto-geisers verder als Nefit Fasto BV om vaart te kunnen maken bij de grootschalige introductie van de HR-ketel in Nederland. Enkele jaren later werd het bedrijf al overgenomen door Buderus, maar bleef gewoon actief onder eigen naam. In 2004 ging Buderus en daarmee ook Nefit, op in het Duitse Robert Bosch concern. De verwarmingstak heet Bosch Thermotechnik. In Nederland blijft Nefit Bosch het vertrouwde consumentenmerk en in het buitenland is de HR-techniek van Nefit verkrijgbaar onder de naam Bosch en Buderus. Bosch Thermotechnik brengt inmiddels natuurlijk ook warmtepompen in alle soorten en maten op de markt.

Bij HR Premium Parts vind je een ruim assortiment aan service onderdelen van actuele ketels als de Nefit ProLine, de Nefit Trendline of de ventilatie warmtepomp de Nefit Ventiline. Maar natuurlijk ook veel service onderdelen van de wat oudere types als Smartline, Topline en Ecomline zijn ruim voorradig. Ook van grotere ketels als de Ecomline 65 en de Topline 70 en 100 kunnen we onderdelen leveren.

Specialist zijn we in onderdelen voor de Nefit Turbo, Nefit Fasto VR ketels en Fasto geisers. Veel van deze onderdelen zijn inmiddels niet meer bij reguliere groothandels en Nefit zelf verkrijgbaar. Het is niet voor niets dat Nefit installateurs hiervoor naar ons doorverwijst.

Van alle genoemde ketels hebben we gereviseerde branderautomaten en ventilatoren op voorraad die met maar liefst 5 jaar garantie worden geleverd.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Voor nog meer onderdelen ga naar:

Nefit service onderdelen

Nefit verwarming en ventilatie