• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
    Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
    Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

Remeha uit Apeldoorn heeft een lange geschiedenis in de Nederlandse en Europese verwarmingsindustrie waar het cv-ketels betreft. De vondst van het Groningse gas in de jaren 60 gaf in Nederland een flinke aanzet tot het ontwikkelen van cv-ketels. Remeha werd al snel een grote speler in Nederland en ook over de grens in Europa. In de jaren 2004 en 2009 volgden fusies met De Dietrich Thermique uit Frankrijk en de Britse Baxi Groep tot het huidige BDR Thermea. Inmiddels maken ook vele andere merken, zoals bijvoorbeeld Brötje Heizung, deel uit van de groep.

Het productspectrum van Remeha bij HR Premium Parts bestaat uit een ruime voorraad aan service onderdelen van gewone gaswand ketels als de Remeha Tzerra, Remeha Avanta, Remeha Quinta, Remeha Selecta en Remeha Calenta en hun voorlopers Remeha W21, Remeha W23, Remeha W28, Remeha W40 en Remeha W60.

We hebben echter ook veel onderdelen van de zwaardere Remeha ketels als de Quinta 45, Quinta 65, Quinta 85 en Quinta 115. Ook van veel oudere groot vermogen ketels kunnen we onderdelen leveren. Hierbij valt te denken aan de Remeha Gas 2000 en 3000, de Remeha Gas 210, 310 en 610. Veel van deze onderdelen zijn inmiddels niet meer bij reguliere groothandels of Remeha zelf verkrijgbaar.

Van alle genoemde consumenten cv-ketels hebben we gereviseerde branderautomaten en ventilatoren op voorraad die met maar liefst 5 jaar garantie worden geleverd. Dat geldt ook voor de zwaardere Quinta modellen en de Gas 210, 310 en 610.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Voor nog meer onderdelen ga naar:

Remeha verwarming en ventilatie

Remeha service onderdelen