• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
    Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
    Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

€ 184,01 Incl. BTW € 222,65
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
(0)

BUVA motorplaat RF 2905304

Artikelnummer: 2905304

Inclusief 5 jaar productgarantie

Aansluiten

Deze motorplaat wordt universeel geleverd zonder aansluitsnoer. Deze motorplaat is bruikbaar met zowel een normale stekker en RF module als een Perilex stekker.

Bij vervanging van de motorplaat de RF-module overzetten op de vervangende motorplaat en ook het aansluitsnoer overzetten naar de vervangende motorplaat. Hierbij dezelfde volgorde van draden aanhouden als op de oude motorplaat.

 


Wordt toegepast in: 

Buva woonhuisventilie box

Revisie wil zeggen dat allereerst de defecte componenten vervangen zijn. Daarnaast zijn kwetsbare en slijtagegevoelige componenten preventief vervangen. Het gaat hierbij zowel om componenten zoals de lagers en eventueel trillingsdempers, maar bijvoorbeeld ook verschillende componenten op de printplaat indien van toepassing. Wij besteden ook aandacht aan het uiterlijk van de ventilator.

In sommige gevallen is het alleen maar nodig de ventilator goed (ultrasoon) schoon te maken, maar in extremere gevallen wordt de behuizing gestraald en voorzien van een coating. Na de revisie is de ventilator uitgebreid getest (toeren, stabiliteit en digitaal). 
Het resultaat is een ventilator die dezelfde kwaliteit heeft als een origineel nieuw product, daarom geven wij ook 5 jaar productgarantie (minstens 3 jaar meer dan op dezelfde nieuwe ventilator).

Voorwaarde voor de aankoop van deze BUVA motorplaat  is dat u de defecte ventilator achteraf retour stuurt. U ontvangt hiervoor een verzendlabel, zodat u gratis kunt verzenden.

Op deze wijze worden geen kostbare onderdelen en grondstoffen verspild en kunnen wij de defecte ventilator na revisie een tweede leven geven.

Unieke product code (UPC)2905304
ProducttypeVerwarming
Categorieën Ventilatie
Prijs (excl. BTW)€ 184,01
Prijs (incl. BTW)€ 222,65
BTW hoog (21%)€ 38,64
Beschikbaarheid Beschikbaar
Brand BUVA
Freestock 3
Merk Stork Zehnder|BUVA
Modellen BUVA Boxstream
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Aantal beoordelingen 0

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.