HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur. Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor

VerwarmingWTW - Ventilatie - Solar

Smeren ze die dingen op hun brood ofzo?

zondag 8 oktober 2017

Beste installateur,

We hebben de eerste onstuimige herfstweken weer achter de rug en dat hebben we geweten. In de vorige nieuwsbrief schreven we dat we onze schappen weer goed gevuld hadden om jou van dienst te kunnen zijn. En dat was ook nodig! Vooral de Smartline ventilatoren sneuvelden bij bosjes. We bestelden er zoveel dat onze leverancier vroeg "smeren ze die dingen op hun brood of zo?".

In deze nieuwsbrief aandacht voor de Nefit Turbo, de oude krachtpatser die nog op heel veel plekken hangt. En omdat we hem al hebben genoemd de Nefit Smartline. 

Van een aantal onderdelen gaan we de voorraad afbouwen en daar past een uitverkoopprijs bij. Kijk even verder welke dit zijn, want wellicht zit er nog iets voor jou bij.

Tot slot nog kort aandacht voor onze gratis inzamelkratten. Heb jij er al een staan?

Hartelijke groet

HR Premium Parts
Specialist in gereviseerde onderdelen van
cv-ketels en ventilatiesystemen

 

Koolmonoxide: Eisen aan installateurs of installaties?

maandag 20 maart 2017

Koolmonoxide: Eisen aan installateurs of aan installaties? Installatienet.nl vroeg me hierover een bloig voor hen te schrijven.

Vorige week jubelde Uneto-VNI dat haar pleidooi voor een wettelijke erkenning van cv-installateurs door Minister Blok is meegenomen in zijn maatregelen om het koolmonoxidegevaar terug te dringen. Vanaf 2019 mogen alleen erkende installatiebedrijven en cv-monteurs aanleg en onderhoud van cv-installaties uitvoeren.

Dat is goed nieuws voor de installatiebranche, want dit moet het kaf van het koren gaan scheiden en de reputatie van de installatiebranche verbeteren. Maar ik vraag me af in hoeverre de gevaren van koolmonoxidevergiftiging hiermee beteugeld worden. In het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid, dat ten grondslag ligt aan de maatregelen die de minister wil nemen, wordt een scala aan oorzaken genoemd.

 

Hallo installateur! Waarom nog werken met 2e hands onderdelen als er een uitstekend alternatief is?

dinsdag 24 mei 2016

U kent de situatie wel dat u als installateur een klant snel even uit de brand helpt met een gebruikte branderautomaat die "nog op de plank lag". Binnen de kortste keren doet de cv-ketel weer wat hij moet doen. Klant snel geholpen en dat voor een zacht prijsje. Een tevreden klant, wie wil dat nu niet?

Toch. Of?

 

Hallo installateur. Moeite om het juiste onderdeel te vinden?

woensdag 13 april 2016

Ga er als service-monteur maar aan staan. Het juiste onderdeel vinden voor een cv-ketel. Het klinkt voor de leek eenvoudig, maar in de praktijk heeft de monteur met soms wel meer dan 100 modellen van verschillende merken te maken. Knappe jongen die dan altijd precies weet wat hij moet hebben.

Wij hebben het de service-monteur makkelijk gemaakt door HR Premium Parts, onze webshop zo eenvoudig mogelijk in te richten. Zoeken doe je in 2 stappen.