• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
    Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
    Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

De dagen van “maken, gebruiken en weggooien” zijn geteld. Dat is onze stellige overtuiging. Ook de dagen van verwarmen met gas zijn geteld, maar het zal nog zeker enkele tientallen jaren duren voor we in Nederland allemaal over zijn gegaan op verwarming met allerlei duurzame technieken.

Om die reden werken wij aan allerlei initiatieven om de cv-ketel (meer) circulair te maken. Uiteraard door middel van onze gereviseerde onderdelen, maar denk hierbij ook aan de inzet van een ketel voor even (een gereviseerde cv-ketel die als tijdelijke oplossing dient tussen het defect raken van een oude cv-ketel en het moment van installeren van een duurzaam systeem als een warmtepomp).

En als laatste stap als een ketel echt niet meer te gebruiken is, het verantwoord recyclen van de afgedankte ketels via Weee Nederland en Refurn BV.

Verder dringen wij er bij fabrikanten op aan om na te denken over andere business modellen waarbinnen het voor hen ook aantrekkelijk is om circulair te produceren. De consument? Die gaat binnen afzienbare tijd vragen naar revisie onderdelen, net zoals ze dat bijvoorbeeld in de auto industrie al jaren gewend zijn.

Onze boodschap aan installateurs: Keuze op basis van "Kwaliteit als vereiste"

U heeft met het aanbod van onze revisie onderdelen geen reden meer om met tweede hands onderdelen te werken. Dat brengt altijd onzekerheid met zich mee. De kwaliteit van onze gereviseerde onderdelen is vergelijkbaar met nieuw. Wij bieden u daarom 5 jaar garantie (minimaal 3 jaar meer dan op nieuwe cv-ketel onderdelen).

En waarom zou u nog werken met nieuwe onderdelen als de kwaliteit (en daarmee veiligheid) van onze revisie onderdelen vergelijkbaar is, maar onze prijzen veel aantrekkelijker zijn.

De echte reden is uiteraard dat u middels het werken met revisie onderdelen een bijdrage levert aan het tegengaan van onnodige milieuschade, uw klanten een goed product voor een aantrekkelijke prijs kunt bieden èn er zelf tegelijkertijd ook nog meer marge op kunt maken.

Uitbreiding van onze duurzame onderdelen

We zoeken steeds naar verdere uitbreiding van het scala aan gereviseerde onderdelen. Niet alleen van onderdelen van cv-ketels en ventilatiesystemen, maar juist ook van duurzamere installaties, zoals WTW's en warmtepompen. Ook omvormers van pv-installaties verdienen onze warme aandacht. We bieden zowel de dienst reparatie en revisie van omvormers aan alsook de verkoop van gereviseerde omvormers. Uiteraard met onze bekende 3 jaar garantie.