HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur. Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor

Verwarming - Ventilatie - Solar

De dagen van “maken, gebruiken en weggooien” zijn geteld. Dat is onze stellige overtuiging. Ook de dagen van verwarmen met gas zijn geteld, maar het zal nog zeker enkele tientallen jaren duren voor we in Nederland allemaal over zijn gegaan op verwarming met allerlei duurzame technieken.

Om die reden werken wij aan allerlei initiatieven om de cv-ketel circulair te maken.

Verantwoord recyclen van afgedankte ketels met HR Recycling en zo veel mogelijk hergebruiken van onderdelen middels revisie via dit bedrijf, HR Premium Parts.

Verder dringen wij er bij fabrikanten op aan om na te denken over andere business modellen waarbinnen het voor hen ook aantrekkelijk is om circulair te produceren. De consument? Die gaat binnen afzienbare tijd vragen naar revisie onderdelen, net zoals ze dat bijvoorbeeld in de auto industrie al jaren gewend zijn.

Onze boodschap aan installateurs: Keuze op basis van "Kwaliteit als vereiste"

U heeft met het aanbod van onze revisie onderdelen geen reden meer om met tweede hands onderdelen te werken. Dat brengt altijd onzekerheid met zich mee. De kwaliteit van onze gereviseerde onderdelen is vergelijkbaar met nieuw. Wij bieden u daarom 3 jaar garantie (een jaar meer dan op nieuwe cv-ketel onderdelen).

En waarom zou u nog werken met nieuwe onderdelen als de kwaliteit (en daarmee veiligheid) van onze revisie onderdelen vergelijkbaar is, maar onze prijzen veel aantrekkelijker zijn.

De echte reden is uiteraard dat u middels het werken met revisie onderdelen een bijdrage levert aan het tegengaan van onnodige milieuschade, uw klanten een goed product voor een aantrekkelijke prijs kunt bieden èn er zelf tegelijkertijd ook nog meer marge op kunt maken.