• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
    Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
    Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

Voor vragen over HR Premium Parts en HR Recycling kunt u contact opnemen met Marcel de Graaf (directeur) op 0571-228088 of via info@hrpremiumparts.nl

2014

Omroep Gelderland zond een reeks mini-docu's uit onder de titel "Starters door de crisis". Hoewel het in ons geval beter "Starten tijdens de crisis" had kunnen heten hebben we graag meegewerkt om onze eerste stappen op het pad naar een circulaire onderneming vast te laten leggen in deze aflevering: Kansen door de crisis HR Recycling Omroep Gelderland.

2015

Artikel in Uneto-VNI Klimaat & Sanitair

2016

Artikel in Gawalo

2017

De werkgroep DFD (Design for Disassembly) van het programma Klimaat voor Verandering geleid door Nederland Circulair! had als doel het ontwikkelen van ontwerpprincipes voor het makkelijk uit elkaar halen van een generieke klimaatinstallatie in de utiliteitsbouw. Marcel de Graaf was voorzitter van de werkgroep. Link naar het rapport "Design for Disassembly: Ontwerp principes voor klimaatsystemen".

2019

Samenwerking met Refurn BV in Apeldoorn. Refurn neemt de inzameling, revisie van en/of demontage van cv-ketels geheel voor haar rekening en HR Premium Parts richt zich uitsluitend op de verkoop van revisie onderdelen.

HR Premium Parts ontving op 14 november de EER 2019 Award taart van de Provincie Gelderland en de gemeente Voorst. De keuze van de gemeente Voorst om juist HR Premium Parts te kiezen uit alle circa 2350 ondernemingen in de gemeente is gelegen in het circulaire karakter van het bedrijf. Zie hier het bericht op de Facebook pagina van de gemeente Voorst.