• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
    Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
    Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

Revisie, wat is dat eigenlijk?

De basis is een defect of afgedankt onderdeel.

Dit onderdeel wordt eerst grondig schoongemaakt (zo nodig ultrasoon), eventueel roest wordt verwijderd en het onderdeel wordt zo nodig gestraald en voorzien van een poedercoating.

Defecte en versleten componenten worden gedemonteerd en vervangen. Daarnaast weten we uit ervaring welke componenten slijtagegevoelig zijn. Al deze componenten worden preventief gedemonteerd en vervangen door nieuwe componenten.

Als al het revisiewerk is gedaan wordt het onderdeel zowel mechanisch als elektronisch grondig getest. Het resultaat is een onderdeel dat als nieuw is.

Daar waar dat van toepassing is worden onze onderdelen uitgeleverd met de benodigde pakkingen en / of een handleiding. U koopt dus altijd een montage gereed product. Met minimaal 3 jaar garantie.

Voorwaarde

Om de branderautomaten en ventilatoren te kunnen reviseren hebben wij de defecte of afgedankte onderdelen nodig. U koopt bij ons op voorwaarde dat u de defecte branderautomaat of ventilator aan ons retour stuurt. Hiervoor ontvangt u een verzendlabel, zodat u geen aanvullende kosten hoeft te maken om het defecte cv-ketelonderdeel terug te sturen.  

Wij leveren gereviseerde branderautomaten en ventilatoren van de volgende merken uit voorraad:

Agpo, Ferroli, Atag, AWB, Bosch, Brink, Buva, Daalderop, Intergas, Inventum, Itho, Nefit, Radson, Remeha, Stork Zehnder en Vaillant
Daarnaast leveren we gereviseerde omvormers van de merken Goodwe en Omnik uit voorraad.