• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
  Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
  Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

€ 179,00 Incl. tax € 216,59
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
(1)

Gereviseerde ventilator 24 VDC voor Brink Renovent HR SWB zonder display, Brink Renovent HR SWB met display en Brink Allure V5.0 B-10 HRD 850

Artikelnummer: 531264 (8571210)

Inclusief 5 jaar productgarantie

 


Wordt toegepast in: 
Brink Allure V5.0 B-10 HRD 850
Brink Renovent HR SWB zonder display
Brink Renovent HR SWB met display

Deze Brink 24 VDC rookgasventilator Allure B-10 HRD en SWB HR is volledig gereviseerd en getest.

Revisie wil zeggen dat allereerst de defecte componenten vervangen zijn. Daarnaast zijn kwetsbare en slijtagegevoelige componenten preventief vervangen. Het gaat hierbij zowel om componenten zoals de lagers en eventueel trillingsdempers, maar bijvoorbeeld ook verschillende componenten op de printplaat indien van toepassing. Wij besteden ook aandacht aan het uiterlijk van de ventilator.

In sommige gevallen is het alleen maar nodig de ventilator goed (ultrasoon) schoon te maken, maar in extremere gevallen wordt de behuizing gestraald en voorzien van een coating. Na de revisie is de ventilator uitgebreid getest (toeren, stabiliteit en digitaal). 
Het resultaat is een ventilator die dezelfde kwaliteit heeft als een origineel nieuw product, daarom geven wij ook 5 jaar productgarantie (minstens 3 jaar meer dan op dezelfde nieuwe ventilator).

Voorwaarde voor de aankoop van deze Brink rookgasventilator Allure B-10 HRD en SWB HR is dat u de defecte ventilator achteraf retour stuurt. U ontvangt hiervoor een verzendlabel, zodat u gratis kunt verzenden. Op deze wijze worden geen kostbare onderdelen en grondstoffen verspild en kunnen wij de defecte ventilator na revisie een tweede leven geven.

Unieke product code (UPC)531264
ProducttypeVerwarming
Categorieën Verwarming en Ventilatie
Prijs (excl. BTW)€ 179,00
Prijs (incl. BTW)€ 216,59
BTW hoog (21%)€ 37,59
Beschikbaarheid Beschikbaar
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Merken Brink
Modellen Brink Renovent HR SWB met display, Brink Renovent HR SWB zonder display, Brink Allure V5.0 B-10 HRD 850
Aantal beoordelingen 1

Klanten geven dit product een 5,0

Schrijf een beoordeling

 1. Vervanging rookgasventilator Brink

  Onlangs rookgasventilator besteld en supersnel ontvangen. Laten installeren door erkend bedrijf en defecte rookgasventilator retour gestuurd m.b.v. retourlabel in dezelfde goede verpakking. Zeer tevreden over de gehele afhandeling en zeer milieuvriendelijk om revisiedelen aan te bieden in plaats van fabrieksnieuwe. Topbedrijf die heel goed snappen wat de klant graag wil !!

  Beoordeeld door Erik op 13 december 2023 12:08 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.