HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur. Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor

VerwarmingWTW - Ventilatie - Solar

Wij zijn even met vakantie

Vanaf maandag 23 augustus zijn wij u graag weer van dienst

Brink rookgasventilator Allure tm v4.0 531030

€ 169,00

Beschikbaar

Levertijd: Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Product Beschrijving

Gereviseerde rookgasventilator voor Brink Allure t/m versie 4.0

LET OP:
WORDT GELEVERD ZONDER KABELSET

Als gevolg van blootstelling aan warme en vochtige lucht is vaak oxidatie ontstaan in de ventilator. Dit blijft ondanks het stralen van de behuizing zichtbaar. Het doet echter niets af aan de technische kwaliteit van dit product.  

Artikelnummer: 531030 (8570140)

Inclusief 3 jaar productgarantie

Wordt toegepast in: 
Brink Allure t/m V4.0

Deze Brink rookgasventilator Allure is volledig gereviseerd en getest.

Revisie wil zeggen dat allereerst de defecte componenten vervangen zijn. Daarnaast zijn kwetsbare en slijtagegevoelige componenten preventief vervangen. Het gaat hierbij zowel om componenten zoals de lagers en eventueel trillingsdempers, maar bijvoorbeeld ook verschillende componenten op de printplaat indien van toepassing. Wij besteden ook aandacht aan het uiterlijk van de ventilator.

In sommige gevallen is het alleen maar nodig de ventilator goed (ultrasoon) schoon te maken, maar in extremere gevallen wordt de behuizing gestraald en voorzien van een coating. Na de revisie is de ventilator uitgebreid getest (toeren, stabiliteit en digitaal). 
Het resultaat is een ventilator die dezelfde kwaliteit heeft als een origineel nieuw product, daarom geven wij ook 3 jaar productgarantie (een jaar meer dan op dezelfde nieuwe ventilator).

Voorwaarde voor de aankoop van deze Brink rookgasventilator Allure is dat u de defecte ventilator achteraf retour stuurt. U ontvangt hiervoor een verzendlabel, zodat u gratis kunt verzenden. Op deze wijze worden geen kostbare onderdelen en grondstoffen verspild en kunnen wij de defecte ventilator na revisie een tweede leven geven.

Product Informatie

Product code531030
Product TypeVerwarming
Prijs (excl. btw)€ 169,00
Prijs (incl. btw)€ 204,49
BTW€ 35,49
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merken Brink
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Modellen Brink Allure tm V4.0