• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
  Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
  Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

€ 324,48 Incl. BTW € 392,62
Alleen revisie van uw eigen onderdeel mogelijk
(1)

Gereviseerde Omnik Omniksol 4K-TL omvormer

Deze omvormer wordt geleverd met een garantietermijn van 3 jaar. *

De omvormer wordt geleverd inclusief:

- DC-schakelaar
- AC/DC connectoren
- montagematerialen
- (montage)handleiding
- WiFi module (LET OP. WIJ LEVEREN HIEROP GEEN ONDERSTEUNING).


Deze Omnik omvormer is volledig gereviseerd en getest. Revisie wil zeggen dat allereerst de defecte componenten vervangen zijn. Daarnaast zijn kwetsbare en slijtagegevoelige componenten preventief vervangen.

Na de revisie is de omvormer uitgebreid getest volgens een voor deze omvormer speciaal ontwikkelde testprotocol.

Het resultaat is een omvormer die dezelfde kwaliteit heeft als een origineel nieuw product, daarom geven wij ook 3 jaar productgarantie. *

Het kan voorkomen dat de omvormer een paar lichte uiterlijke gebruikssporen heeft in de vorm van een paar krasjes. Wij zullen nooit concessies doen aan de  technische kwaliteit en veiligheid. Alle door ons gerepareerde en gereviseerde omvormers voldoen aan de originele CE-markering.

Heeft u een oude / defecte omvormer, dan vragen wij u deze bij ons in te leveren. U ontvangt hiervoor een verzendlabel, zodat u de omvormer gratis kunt verzenden. Op deze wijze worden geen kostbare onderdelen en grondstoffen verspild en kunnen wij een poging doen de defecte omvormer na revisie een tweede leven geven.

Wilt u uw eigen omvormer laten repareren? Kijk dan op de pagina Omvormer Reparatie.

Monitoring van de opbrengst van uw omvormer

Wij raden u aan de monitoring via uw P1 meter te laten verlopen. U heeft dan zowel de opbrengst van uw omvormer als uw verbruik in beeld.

WIFI
* Uitzondering op de garantie is de werking van de wifi-monitoring. De omvormer wordt met een werkende wifi-module en een schoon account geleverd. Vanwege het grote aantal externe factoren waardoor de wifi-monitoring niet juist kan functioneren valt dit deel buiten de garantie. Is een wifi-module aantoonbaar defect dan zullen wij uiteraard voor vervanging zorgdragen. 

Unieke product code (UPC)OMN018
ProducttypeVerwarming
Categorieën Omvormer
Prijs (excl. BTW)€ 324,48
Prijs (incl. BTW)€ 392,62
BTW hoog (21%)€ 68,14
Beschikbaarheid Beschikbaar
Brand Omnik
Freestock 2
Merk Omnik
Levertijd Alleen revisie van uw eigen onderdeel mogelijk
Aantal beoordelingen 1

Klanten geven dit product een 4,0

Schrijf een beoordeling

 1. Omnik 4K-TL

  Onlangs begaf 1 van mijn Mastervolt XS4300 omvormer het na 12 jaar trouwe dienst Deze bleek niet te reviseren volgens HR. Ter vervanging werd een gereviseerde Omnik 4K-TL aangeboden. Deze besteld en die werd zeer snel geleverd. Mastervolt retour gestuurd voor recycling. Installatie geen probleem, montage handleiding zat er niet bij helaas. Maar gevonden op internet. Wifi nog niet ingesteld, zal wel niet lukken ivm. plaatsing in een metalen loods. Aflezing gewoon mogelijk en ook via gereviseerde stroommeter. Dus geen probleem.

  Beoordeeld door jaap bruin op 2 maart 2024 21:44 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.