• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
  Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
  Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

€ 95,00 Incl. tax € 114,95
(2)

Gereviseerde ventilator voor Stork Zehnder CMLE14/136

Artikelnummer: 500140011

Inclusief 5 jaar productgarantie


Wordt toegepast in: 
Stork Zehnder CMLE 14/136

Deze Stork Zehnder motorvleugelcombinatie CMLE  14/136 is volledig gereviseerd en getest.

Revisie wil zeggen dat allereerst de defecte componenten vervangen zijn. Daarnaast zijn kwetsbare en slijtagegevoelige componenten preventief vervangen. Het gaat hierbij zowel om componenten zoals de lagers en eventueel trillingsdempers, maar bijvoorbeeld ook verschillende componenten op de printplaat indien van toepassing. Wij besteden ook aandacht aan het uiterlijk van de ventilator.

In sommige gevallen is het alleen maar nodig de ventilator goed (ultrasoon) schoon te maken, maar in extremere gevallen wordt de behuizing gestraald en voorzien van een coating. Na de revisie is de ventilator uitgebreid getest (toeren, stabiliteit en digitaal). 
Het resultaat is een ventilator die dezelfde kwaliteit heeft als een origineel nieuw product, daarom geven wij ook 3 jaar productgarantie (een jaar meer dan op dezelfde nieuwe ventilator).

Voorwaarde voor de aankoop van deze Stork Zehnder motorvleugelcombinatie CMLE 14/136 is dat u de defecte ventilator achteraf retour stuurt. U ontvangt hiervoor een verzendlabel, zodat u gratis kunt verzenden.

Op deze wijze worden geen kostbare onderdelen en grondstoffen verspild en kunnen wij de defecte ventilator na revisie een tweede leven geven.

Unieke product code (UPC)500140011
ProducttypeVentilatie
Categorieën Verwarming en Ventilatie
Prijs (excl. BTW)€ 95,00
Prijs (incl. BTW)€ 114,95
BTW hoog (21%)€ 19,95
Beschikbaarheid Beschikbaar
Modellen Stork Zehnder CME/CML 14/136
Merken Stork Zehnder
Aantal beoordelingen 2

Klanten geven dit product een 5,0

Schrijf een beoordeling

 1. Top service

  Na ontvangst onderdeel ontvangen via PostNL bleek deze beschadigd te zijn. Melding gemaakt en Marcel heeft mij vrijwel direct teruggebeld en een passende oplossing geboden,. Twee dagen later had ik een nieuw onderdeel in huis liggen. Klasse service. Bedankt

  Beoordeeld door Ray op 12 november 2023 12:35 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

 2. Mechanische ventilatie motor

  De geleverde motor heb ik geïnstalleerd en werkt geruisloos. Dat was ook de reden dat ik hem moest vervangen, een zingend lager sluipt er in de jaren in en geeft een steeds luider geluid. Bedankt voor de goede services.

  Beoordeeld door Dick op 10 januari 2024 11:36 | Permalink

  De review heeft geen stemmen.

Aanbevolen producten