• HR Premium Parts is de online vakhandel voor de installateur.
    Wij zijn gespecialiseerd in revisie onderdelen voor
    Verwarming - WTW - Ventilatie - Solar

€ 72,50 Incl. tax € 87,72
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
(0)

Vaillant ventilator tot 6-2000 ebm 190175

 


Deze Vaillant ventilator is volledig gereviseerd en getest.

Revisie wil zeggen dat allereerst de defecte componenten vervangen zijn. Daarnaast zijn kwetsbare en slijtagegevoelige componenten preventief vervangen. Het gaat hierbij zowel om componenten zoals de lagers en rubbers, maar bijvoorbeeld ook verschillende componenten op de printplaat. Wij besteden ook aandacht aan het uiterlijk van de ventilator.

In sommige gevallen is het alleen maar nodig de ventilator goed (ultrasoon) schoon te maken, maar in extremere gevallen wordt de behuizing gestraald en voorzien van een poedercoating. Na de revisie is de ventilator uitgebreid getest (toeren, stabiliteit en digitaal). 
Het resultaat is een ventilator die dezelfde kwaliteit heeft als een origineel nieuw product, daarom geven wij ook 3 jaar productgarantie (een jaar meer dan op dezelfde nieuwe ventilator).

Voorwaarde voor de aankoop van dit onderdeel is dat u de defecte ventilator achteraf retour stuurt. U ontvangt hiervoor een verzendlabel, zodat u gratis kunt verzenden.

Op deze wijze worden geen kostbare onderdelen en grondstoffen verspild en kunnen wij de defecte ventilator na revisie een tweede leven geven.

Unieke product code (UPC)190175
ProducttypeVerwarming
Categorieën Verwarming en Ventilatie
Prijs (excl. BTW)€ 72,50
Prijs (incl. BTW)€ 87,72
BTW hoog (21%)€ 15,22
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merken Vaillant
Modellen Vaillant VHR 18-22C
Levertijd Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.